Kalendari i DRKK-ve - sezoni veror

Koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan

Kalendari i DRKK-ve - sezoni veror
Kalendari i TKOB - sezoni veror
Kalendari i TKOB - sezoni veror

Koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan

Kalendari i përbashkët kulturor Shqipëri - Kosovë

Aktivitete të përbashkëta kulturore

Kalendari i përbashkët kulturor Shqipëri - Kosovë
Kalendari i aktiviteteve mbështetur nga Ministria e Kulturës
Kalendari i aktiviteteve mbështetur nga Ministria e Kulturës

Koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan

Kalendari i De Radës

Viti De Radian

Kalendari i De Radës

Raporti publik për 300 ditët e qeverisjes

Raporti publik për 300 ditët e qeverisjes

Shqipëria Europiane, Destinacion Brenda Nesh

më shumë
Evropa Krijuese

Evropa Krijuese

Imagjino. Krijo. Ndaje me të tjerët.

më shumë
Rrjeti i Kafeve Letrare

Rrjeti i Kafeve Letrare

Një libër & një kafe

më shumë
Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

më shumë
Shpenzimet e Ministrisë

Shpenzimet e Ministrisë

Shpenzimet e Ministrisë

më shumë

Video

Foto

Festivali i Muzikës së Vjetër “ Vox Baroque”

Festivali i Muzikës së Vjetër “ Vox Baroque”

Vazhdon festivali i muzikës së vjetër “Vox Baroque”. Vila e Zogut në Durrës ishte stacioni i parë për këtë festival të muzikës së vjetër “Vox Baroque” në vendin tonë. Ky festival zhvillohet në pesë nga qytetet më të rëndësishmet të trashëgimisë kulturore të Shqipërisë si: Durrësi, Tirana, Shkodra, Berati dhe Fieri. Koncerti i fundit do të zhvillohet në(...)
Shih foto galeri
Buletini Javor

Buletini Javor

Mirësevini në buletinin javor të Ministrisë së Kulturës

më shumë